Mijn naam is Jihan Toukabri, ik ben 36 jaar en al ruim 12 jaar werkzaam binnen de reguliere hulpverlening. Daar heb ik een stevige basis gelegd in het begeleiden  van mensen. Doordat ik zelf een lastige jeugd heb gehad en vroeg volwassen moest zijn, weet ik dat het leven vol uitdagingen zit. Uit eigen ervaring weet ik dat het af en toe fijn is als er iemand meekijkt in je leven, zonder dat diegene een oordeel heeft en het overneemt. 

Doordat ik werkzaam ben binnen de reguliere hulpverlening en ik mijn persoonlijke ontwikkeling heb doorgemaakt, heb ik in de loop der jaren een eigen visie ontwikkeld. Ik ben ervan overtuigd dat de reguliere hulpverlening beter kan: persoonlijker en effectiever. Ik heb daarom in 2016 besloten om een HBO-opleiding te gaan doen om mij verder te specialiseren in het coachen van mensen. In de opleiding tot Transformatie coach/therapeut leer ik om mensen te coachen vanuit diepere lagen. Hierdoor kom ik sneller tot de kern van het probleem en krijg ik meer inzicht in de veranderingsprocessen van de mens. 

Ik werk met persoonlijke aandacht en zonder oordeel. Ik beweeg mee met wat jij nodig hebt en doe alles op jouw tempo. Ik ben oprecht, zacht, maar ook confronterend waar nodig is. Door mijn warme en rustige uitstraling voelen mensen zich snel bij mij op hun gemak. 

Visie 

De visie van praktijk Unalome is holistisch. Lichaam en geest zijn verbonden met elkaar. Dit houdt in dat emotionele klachten van invloed kunnen zijn op je lichaam en andersom. Ik kijk naar de mensheid in zijn totaliteit, wat inhoudt dat ik rekening houd met het fysieke, mentale, emotionele en spirituele aspect. 

Opleidingsachtergrond:

  • 2005-2009 : Opleiding Sociaal Cultureel Werk (MBO niveau 4)
  • 2010- 2011: Reiki 1,2 en 3 (Master)
  • 2016- 2017 : SNRO erkende Psychosociale Basiskennis (HBO niveau)
  • 2017 tot heden : HBO Opleiding tot transformatie coach en therapeut (Nem Acedemy)

Werkervaringen:

  • 2007-2012 : Gewerkt als begeleidster en sociotherapeut  binnen de verslavingszorg
  • 2012-2016: Ambulant begeleidster bij een ouder en kind project in de gehandicaptensector
  • 2016-2017: Begeleidingsmedewerker bij mensen met een psychiatrische aandoening
  • 2017 tot heden : Begeleidster bij jongeren met een beperking