Tarieven

Telefonische intake
Duur: 20 minuten 
Tarief: Gratis  

Coaching/therapie sessie  
Duur: 90 minuten
Tarief: €75,- 

Coaching/therapie sessie via Zoom 
Duur: 90 minuten
Tarief: €75,- 

Reiki sessie  
Duur: 60-75 minuten
Tarief: €60,- 

Reiki op afstand 
Duur: 40 minuten
Tarief: €40,- 

Reiki 1 inwijding   
Duur:  10.30 -15.30 uur incl. lunch  
Tarief: €300,- 

Reiki 2 inwijding   
Duur:  10.30 -15.30 uur incl. lunch  
Tarief: €350,- 

 

Bachbloessem uitmeten inclusief flesje  
Tarief: € 25,-  

Bachbloessem bijvullen  
Tarief: € 5,- 

Pakket 3 sessies  
Duur: 90 minuten  
Tarief: € 215,- 

Pakket 6 sessies  
Duur: 90 minuten
Tarief: € 425,- 

Pakket 8 sessies  
Duur: 90 minuten  
Tarief: € 560,- 

Vergoeding

Heb je interesse in de hulp die ik aanbied maar kun je het niet betalen? Dan kun je bij jouw gemeente hulp aanvragen bij het WMO-loket. Met een PGB (persoonsgebonden budget) kun je zelf bepalen wie jouw zorgaanbieder wordt. 

Veel bedrijven hebben tegenwoordig een budget gereserveerd voor opleidings, persoonlijke en/of professionele ontwikkeling. Overleg met je werkgever of er een vergoeding is voor een coachingstraject. Praktijk Unalome kan ingezet worden bij trajecten voor persoonlijke ontwikkeling,  re-integratietraject, burn-out, bore-out, perfectionisme, faalangst etc…

Zorgverzekeraar: Praktijk Unalome wordt helaas niet door de zorgverzekeraars vergoed. 

Ondernemer/ ZZP-er: Als ZZP-er heb je de mogelijkheid om zakelijke coaching af te trekken bij de belastingdienst. De kosten vallen onder de post ondernemerskosten. Je kunt dit navragen bij je boekhouder of accountant. 

Ontvang je op dit moment een uitkering? Vraag dan bij het UWV naar de mogelijkheden ten behoeve van het herstel en re-integratie.  

Wil jij gecoacht worden en heb jij weinig inkomen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op om samen te kijken naar de mogelijkheden. 

Betalingen :  

Reiki op afstand en inwijdingen dienen vooraf betaald te worden. Alle overige behandelingen dienen voor of na behandeling contant betaald te worden.  

Annulering:  

Een afspraak kan uiterlijk 24 uur van tevoren geannuleerd worden. Bij niet tijdig annuleren moet ik helaas het hele consultbedrag in rekening brengen.