Familieopstelling 1 op 1

Een familieopstelling is een therapeutische methode ontwikkeld door de Duitse psychotherapeut Bert Hellinger, die ontdekte dat belangrijke gebeurtenissen in een familie invloed kunnen hebben op het welzijn van de leden. Deze methode biedt inzicht in het eigen familiesysteem door verbinding te maken met voorouders en hun lot, en kan helpen om beperkende patronen snel zichtbaar te maken. Een familieopstelling is een effectieve manier om in beweging te komen in wat vastzit en zich herhaalt en kunnen leiden tot meer bewustzijn en verandering in het eigen leven.

Hoe ga ik te werk?

Voordat we beginnen met de familieopstelling, start ik met een kort gesprek om een duidelijke vraag te formuleren voor de opstelling die betrekking heeft op het thema of specifieke situatie. Als dat helder is, worden er representanten uitgekozen. Omdat ik in mijn praktijk werk met 1 op 1 familieopstelingen maak ik gebruik van vloerankers die fungeren als representanten. Vervolgens kies je iemand die een van je familieleden vertegenwoordigt. Dit kan bijvoorbeeld een moeder, vader, broer of zus zijn. Ik vraag je om de vloerankers op intuïtieve wijze op de grond neer te leggen en vraag je daarna om op de vloerankers te gaan staan. Zo kun je ervaren hoe het energetische wetende veld zich ontvouwt. Het laat je zien wat je nodig hebt op dat moment. Het inzicht komt door in je bewustzijn, waardoor er kwartjes gaan vallen. Onzichtbare en onbewuste processen en patronen worden zichtbaar.

Veel therapievormen werken alleen aan de oppervlakte, terwijl het werken met familieopstellingen een methode is die zonder teveel woorden te gebruiken is en het is een mooie manier om te voelen en ervaren. Hierdoor kan het op ziels niveau geheeld worden.

Wat bied ik aan?

1 op 1 opstelling

€145,- / 2 uur

Inc. btw 21%.