Wat is Reiki?

Reiki is een Japans begrip dat verwijst naar een vorm van energiehealing die wordt gegeven door middel van handoplegging. Het woord bestaat uit de lettergrepen REI, wat staat voor het universele aspect van deze energie, en KI, wat staat voor de fundamentele levenskracht die stroomt in alles wat leeft.

Tijdens een Reiki-sessie stroomt deze universele levensenergie via de handen van de behandelaar naar het lichaam en geest van de ontvanger. Dit kan een positieve uitwerking hebben op het fysieke, geestelijke en emotionele welzijn van de ontvanger. De energie stroomt naar de plek(ken) waar die het hardste nodig is, en kan helpen om spanningen en blokkades te verminderen en het natuurlijke genezingsproces te ondersteunen.

Wat doet Reiki?

Tijdens de sessie

Voorafgaand aan de sessie hebben we een kort gesprek. Vervolgens ga je met kleding aan op de massagetafel liggen, waarna je lekker mag gaan ontspannen met behulp van de Reiki-energie. Het kan zijn dat er emoties naar boven komen. Dit is vrij normaal en alles mag op dat moment ervaren worden. Na de behandeling maak ik tijd en ruimte om dit te bespreken.

Reiki op afstand: Hierbij stuur ik jou een Reiki-healing op afstand. Het enige wat jij hoeft te doen is op een gemakkelijke en rustige plek gaan zitten of liggen. Reiki op afstand is op aanvraag. Als je vragen hebt, neem dan vrijblijvend contact met mij op. Dit kan telefonisch of per mail.

Bij wat voor klachten kan Reiki ingezet worden?

Wat bied ik aan?

Reiki, 1 uur sessie

€78,- / 1 uur

Inc. btw 21%.

Reiki, op afstand

€54,- / 40 min

Inc. btw 21%.