Betalingen & Annulering

Na de sessie stuur ik je een factuur per e-mail, zodat je het bedrag zelf kunt overmaken of via een tikkie kunt betalen. Mijn voorkeur gaat uit naar contant betalen. (Voor Reiki op afstand en inwijdingen dienen betalingen vooraf te worden gedaan.)

Afspraken kunnen uiterlijk 24 uur van tevoren worden geannuleerd. Als een afspraak niet op tijd wordt geannuleerd, zal ik helaas het volledige bedrag voor het consult in rekening moeten brengen. Houd dus rekening met deze termijn als je een afspraak wilt verzetten of annuleren.

Vergoeding

Bedrijven reserveren vaak budget voor opleidingen en persoonlijke of professionele ontwikkeling. Vraag je werkgever naar vergoedingen voor een coachingstraject. Praktijk Unalome biedt coaching voor persoonlijke ontwikkeling, re-integratie, burn-out, bore-out, perfectionisme en faalangst. Helaas worden deze diensten niet vergoed door zorgverzekeraars. Als zelfstandige ondernemer kun je zakelijke coaching als ondernemerskosten aftrekken bij de belastingdienst. Informeer bij je boekhouder of accountant naar de mogelijkheden. Als je een uitkering ontvangt, vraag dan naar de herstel- en re-integratiemogelijkheden bij het UWV. Als je weinig inkomen hebt en graag gecoacht wilt worden, neem dan vrijblijvend contact op met Praktijk Unalome om te kijken naar de mogelijkheden.