Mijn naam is Jihan Toukabri. Ik ben een onafhankelijke gediplomeerde Transformatie Coach en Therapeut. Door persoonlijke ervaring(en) in het leven weet ik dat het leven vol uitdagingen zit. Ik heb zelf het nodige meegemaakt wat niet altijd even makkelijk was voor mij. Ik ben als kind opgegroeid in een onveilige omgeving, waarin ik als kind in vervelende situaties terecht ben gekomen. Ik heb me als kind zijnde niet beschermd of erkend gevoeld en heb daardoor de nodige overlevingsstrategieën ontwikkeld. Ik heb me dan ook vaak afgewezen en verloren gevoeld. Na een aantal keerpunten in mijn leven ben ik zelf in therapie gegaan en ben in diezelfde periode ook een therapeutische opleiding gaan doen en daar begon mijn innerlijk  werk. Ik heb mijn trauma’s aangepakt en geheeld. Ik ging me snel beseffen dat ik moest gaan leren vertragen in het leven. Zo raakte ik steeds dieper in het transformatieproces die me de weg naar binnen heeft gewezen. Dit heeft mij letterlijk binnenstebuiten gekeerd.  Dit maakte me erg kwetsbaar en ik moest vanuit die kwetsbaarheid opnieuw mijn kracht vinden. Ondanks dat deze reis niet makkelijk was, ben ik ontzettend dankbaar dat ik dit mezelf cadeau heb gegeven. Ik weet nu veel beter wie ik ben, ik durf al mijn emoties aan te kijken zonder angstig te zijn. Ik ben nu in staat om mezelf de liefde te geven die ik nodig heb zonder deze in de buitenwereld te zoeken. Dit geeft mij veel rust en kracht en ik leef in harmonie met mezelf en met mijn omgeving waardoor ik de moeilijkere situaties in het leven veel beter aan kan. Het is dan ook mijn missie om alle levenservaringen, wijsheden en werkervaring die ik binnen de reguliere zorg heb opgedaan in liefde met de mensen te delen. Mijn streven is dat iedereen de beste versie van zichzelf mag gaan worden en dit uitdraagt naar de wereld. 

Ik ben een Transformatie Coach en Therapeut die vanuit eigen ervaring werkt en heb me gespecialiseerd om mensen te coachen vanuit diepere lagen in het bewustzijn. Ik ben intuïtief waardoor ik snel tot de kern kan komen van het probleem waardoor jij meer inzicht krijgt in jouw veranderingsprocessen. Mensen kunnen terecht bij mij met verschillende vraagstukken. Dit kunnen arbeidsgerelateerde, persoonlijke, maatschappelijke en universele energetische vraagstukken zijn. 

Ik werk met persoonlijke aandacht en zonder oordeel. Ik beweeg mee met wat jij nodig hebt en doe alles op jouw tempo. Ik ben oprecht en zacht, maar ook confronterend waar nodig is. Door mijn warme en rustige uitstraling voelen mensen zich snel bij mij op hun gemak. 

Opleidingsachtergrond: 

  • 2005-2009: Opleiding Sociaal Cultureel Werk (MBO niveau 4)
  • 2010- 2011: Reiki 1,2 en 3 (Master)
  • 2016- 2017: SNRO erkende Psychosociale Basiskennis (HBO niveau)
  • 2017 -2021: HBO Opleiding tot Transformatie Coach en Therapeut (Nem Academy)

Werkervaringen: 

  • 2007-2012: Gewerkt als begeleidster en sociotherapeut  binnen de verslavingszorg
  • 2012-2016: Ambulant begeleidster bij een ouder en kind project in de gehandicaptensector
  • 2016-2017: Begeleidingsmedewerker bij mensen met een psychiatrische aandoening
  • 2017 tot heden: Begeleidster in de gehandicaptenzorg met de doelgroep LVB.